fbpx
Top

Bună! Sunt Mihaela

Și sunt dependentă de călătorii

De ce “on my way”? Pentru că îmi doresc sa fiu în permanență pe drum, dar pe drumul meu, în felul meu.

Cred cu convingere că nu există un mod greșit sau corect de a explora lumea, cât timp o facem cu respect: pentru cultura țării în care mergem, pentru mediu, pentru cei din jur. Suntem diferiți, avem nevoi, motivații, aspirații diferite. Avem resurse diferite, contexte diferite de viață, nu văd de ce am călători în același fel. One size does not fit all!

Călătoriile nu trebuie să fie ieftine sau scumpe, pe repede înainte sau cu încetinitorul, de relaxare sau explorare… ci doar așa cum ți se potrivesc ție, în acel moment al vieții tale.

Am călătorit și când eram “corporatistă” călătoresc și când sunt freelancer, am plecat departe și în doi, și însărcinată și cu copil – pentru ca viața nu se termină când apar ei. Pot dormi o noapte la un hostel și următoarea la un hotel de 5 stele. Pot face economii la cazare și cheltui relativ mult pe experiențe. Am făcut alegerile pe care le-am văzut potrivite la momentul respectiv.

Voi împărtăși aici experiențele noastre și ce am învățat eu din ele, organizând toate călătoriile pe cont propriu.

Călătorește cum ți se potrivește!

on my way - Mihaela Canja - despre mine

Contact

Dacă vrei să afli mai multe despre o anumită destinație, ai nevoie de ajutor în planificarea unei călătorii sau pur și simplu vrei să îmi transmiți ceva, mă poți contacta completând acest formular, poți trimite un mesaj pe Facebook sau pe Instagram.