fbpx
Top

Australia

Experiența în câteva cuvinte:

De ce să mergi acolo:

Pentru Marea Bariera de Corali în mod special și pentru natura surprinzătoare în general. Pentru a descoperi un nou stil de viață: o tara avansată, în care te bucuri de infrastructură și servicii de calitate dar în care oamenii nu au uitat sa fie tot timpul relaxați, prietenoși și zâmbitori.

Evident, nu este totul roz: conturile tale după o vacanța acolo pot fi serios vătămate. Și încă un mic detaliu: sunt foarte multe ființe care te pot ucide 😉

Când să mergi:

Gândindu-te că e in emisfera sudică, ai fi tentat sa pleci acolo prin Noiembrie-Februarie în căutarea verii. Sunt multe lucruri de văzut si făcut în acea perioadă, care este considerată extra-sezon (cu excepția sărbatorilor), mai ales dacă destinațiile alese sunt în partea de S a țarii.
Dacă scufundările la Marea Bariera de Corali sunt motivul principal pentru care ai vrea sa mergi in Australia, perioada nu este ideală. Este sezon ploios, marea poate fi agitata, vizibilitatea scăzută. Perioada recomandata în general pe site-urile specializate de scuba este Iunie-Octombrie.
Pe scurt, planifică-ți perioada în funcție de ce vrei să faci acolo…sau itinerariul în funcție de perioadă.

Locuri și experiențe

0

post a comment