fbpx
Top
  >  Călătorii în familie   >  Veniți cu noi în Thailanda, în vacanța de primăvară? Plecăm într-o excursie organizată special pentru familii cu copii
VENIȚI CU NOI ÎN THAILANDA, ÎN VACANȚA DE PRIMĂVARĂ? PLECĂM ÎNTR-O EXCURSIE ORGANIZATĂ SPECIAL PENTRU FAMILII CU COPII
Veniți cu noi în Thailanda, într-o excursie organizată special pentru familii cu copii?
(De) când pornim la drum în trei stilul nostru de călătorie s-a schimbat puțin. Când suntem cu copilul, facilitățile hotelului, momentele de relaxare (alternate cu alte zile active), au devenit mai importante pentru noi. Și am mai descoperit ce bine e când copilul are parteneri de joacă acolo 🙂
Sună bine și ideea ca acei parteneri de joacă din vacanță să poată deveni prieteni pe termen lung, iar noi să cunoaștem alte familii pasionate de călătorii. De aceea, noi, cele din Family Travel Bubble, am început să ne implicăm în organizarea unor vacanțe de grup, gândite special pentru familii cu copii.
Nu facem totul de capul nostru, ci am găsit parteneri de încredere, cu experiență. Iar pentru această primăvară, împreună cu Diana și Cosmin de la Fresh Holidays, am plănuit o vacanță în Khao Lak, Thailanda 😍
Perioada: 16-28 Aprilie

De ce să mergi cu noi într-o excursie de grup organizată pentru familii cu copii

✅ Diana și Cosmin au experiența organizării sejururilor pentru grupuri de familii (unul chiar în această țară), iar noi avem experiența călătoriilor cu copiii în Thailanda și alte destinații îndepărtate. 
✅ Am ales o cazare family friendly, cu facilități pentru copiii de toate vârstele. Pregătim și alte surprize și activități pe care le vom organiza la hotel în zilele libere.
✅ Ne vom implica activ în toate activitățile comune de grup. Vrem să păstrăm un grup mic, pentru a încuraja interacțiunile dintre participanți. Deoarece dorim să păstrăm standardul de calitate al acestei călătorii iar experiențele din timpul excursiilor și activităților să fie cât mai frumoase, fără a intră în zona de turism de masă, am limitat numărul participanților la maxim 12 familii
✅ Programul este unul echilibrat, cu zile active și altele libere, de relaxare. Am inclus în program excursii potrivite pentru familii, în natură, în locații speciale și inedite, active, prietenoase cu mediul și educative. 
✅ În măsura în care le găsiți utile, puteți primi și cere sfaturi legate de călătoriile împreună cu cei mici. Eu voi răspunde în privat întrebărilor și voi oferi informații utile participanților pentru pregătirea vacanței.

Ce hotel cu facilități pentru copii am ales pentru vacanța din Khao Lak, Thailanda

Vom fi cazați la The Sands Khao Lak by Katahthani 5* – mic dejun inclus.

Hotelul este unul dintre cele mai bune pentru familii din regiunea Khao Lak și Phuket și oferă numeroase facilități: waterpark pentru toate grupele de vârstă, locuri de joacă în aer liber și în interior, lazy river, plajă lată și lungă cu nisip fin și intrare lină in mare, zone bune pentru snorkeling, peisaje superbe de jur împrejur, acces ușor în stațiune și la restaurantele si localurile din zonă.

Camerele sunt spațioase, moderne și luminoase și restaurantele au meniuri diversificate de foarte bună calitate, atât internaționale cât și pentru cei care preferă bucătăria locala tradițională. Mai multe review-uri găsiți <<aici>>

La cerere, pentru cei care doresc alte tipuri de camere decât cele incluse în pachet, putem reveni cu cotațiile exacte pentru unități de cazare superioare, în limita disponibilității.

Pe unde ajungem și ce facem în vacanța de primăvară în Khao Lak, Thailanda

Vom petrece o zi în Parcul Național Similan unde vom face snorkeling în unele dintre cele mai bine cotate zone de snorkeling din Thailanda și poate din lume. Ne vom plimba pe insulele superbe și ne vom bucura de mare, soare și bălăceală.

Vom vizita Parcul Național Phang Nga unde vom explora peșterile pe înserat, vom trăi experiența bioluminiscenței din aceste peșteri, vom crea ofrande din flori cărora le vom da drumul să plutească în timp ce ne vom pune o dorință.

Vom avea numeroase experiențe gastronomice locale, pentru că Thailanda este și despre savoarea bucătăriei locale. Evident, mâncarea va fi adaptată și pentru copiii și adulții care nu agrează produsele condimentate sau picante. O altă zi o vom petrece pe și în jurul lacului Khao Sak. Aici vom explora jungla, care ne va duce cu gândul la Jurassic Park, vom descoperi peșteri superbe în care ne vom aventura, vom observa păsări și animale și vom face o plimbare cu barca tradițională pe lac, pentru relaxare și pentru a ne bucura de peisajul spectaculos.

excursie de grup pentru familii in Thailanda - vacanta de Paste

Detalii, costuri, program și condiții de călătorie

Informații legate de programul detaliat, condiții de călătorie, costuri, etc. găsiți în broșura alăturată, ce poate fi descărcată de <<aici>>, precum și pe site-ul partenerului nostru, Fresh Holidays.

Membrii comunității noastre, Grupul Familiilor Călătoare, beneficiază de un discount de 150EUR/ familie!

Pentru noi Thailanda este o destinație tare dragă, pe care abia așteptăm să o revedem. Nu avem obiceiul de reveni în locuri îndepărtate, însă această țară are un „ceva” care ne-a tot adus înapoi. Sperăm vă vă îndrăgostiți și voi de ea!

post a comment