fbpx
Sus
  >  Călătorii în familie   >  Hunnia – Huntanya – cazare în Harghita
Hunnia - Huntanya - Cazare în Harghita
Localizare: Hunnia – Huntanya se află în Județul Harghita, la 26 km de Miercurea Ciuc și 22 km de Odorheiul Secuiesc.
Am ajuns acolo în weekendul de Rusalii, petrecut prin Covasna și Harghita.  Am dorit în mod special o cazare care să ne ofere atât distanțare socială cât şi posibilitatea de a explora locuri noi în zonă. Cele pe care le identificasem deja, și despre care am scris aici, erau ocupate, deci am fost nevoită să scormonesc mai bine după un loc mai puțin popular. Așa am ajuns să ma uit după cazare în Harghita, o zonă care pentru noi este prea îndepărtată pentru un weekend obișnuit.
Huntanya - cazare Harghita
Hunnia Huntanya Cazare Harghita

Complexul este format din mai multe căsuțe a căror formă aduce a cort. Acestea sunt plasate în jurul restaurantului și au o distanță rezonabilă între ele, care îți oferă intimitate. Camerele au fiecare baie proprie, sunt relativ spațioase, decorate foarte simplu, dar cu mobilier și finisaje de calitate. Și sunt foarte curate.

Cazare Hunnia Huntanya - Harghita
Cazare Harghita Hunnia Huntanya
Deși am fost acolo cu copilul, nu am căutat să avem loc de joacă sau alte activități speciale pentru copii, ci unul pe care să îl folosim ca bază pentru explorarea zonei. În primul rând nu o las să le folosească în această perioadă. În al doilea rând nu intenționam să ne petrecm prea mult timp la hotel. Am căutat însă să avem spațiu de mișcare în aer liber. Am găsit asta, plus o trambulină, pe care a și folosit-o nemaifiind alt copil prin zonă.

Costuri și rezervare

Rezervările se pot face pe Booking.com sau contactând direct proprietatea pe pagina de Facebook. Dacă sunteți clienți Genius, verificați înainte prima variantă. În cazul nostru aceea a fost mai avantajoasă. Atenție însă la tipul de cameră pe care îl alocă Booking!  Deși am trecut faptul că mergem cu un copil de doar trei ani, ne dădea cameră cu două paturi duble.
Pentru că și dacă am sta într-un palat copilul tot cu noi ar dormi, i-am contactat pentru cei de la Huntanya și am clarificat acest aspect. În final am rezervat o cameră dublă pe Booking.com. Nu recomand să rezervați alt tip de cameră decât cel recomandat de booking după ce adăugați copilul, dacă nu ați clarificat înainte acest aspect cu cei de acolo.

Raportul calitate/ preț este unul pe care îl găsesc corect. Pentru luna Iulie prețurile pornesc de la 80EUR/ noapte. În iunie noi am plătit 560 RON/ 2 nopți, rezervare făcută pe Booking, unde sunt client Genius nivelul 2.

Booking.com
Cazare în județul Harghita - Hunnia Huntanya

Opțiuni de masă la Hunnia – Huntanya

Micul dejun este inclus în prețul camerei și este unul simplu, tradițional. Dacă aveți un copil mai mic sau cu anumite restricții alimentare, poate ar trebui să discutați înainte cu ei să verificați dacă vă pot oferi ce aveți nevoie.
Restaurantul de la Huntanya este închis pentru moment, conform restricțiilor în vigoare. Pentru prânz și cină aveți opțiunea de a comanda în cameră de la un restaurant din sat sau a conduce până în Miercurea Ciuc sau Odorheiul Secuiesc, unde găsiți terase deschise.

Nu am beneficiat de nicio recompensă, în bani sau în natură pentru această recenzie. Vizita și experiența noastră, de la rezervare până la plecare, sunt ca cele ale oricărui client. Părerile exprimate sunt subiective.

Dacă te numeri printre părinții dornici de a explora lumea împreună cu cei mici, te așteptăm și în Grupul Familiilor Călătoare!

calatorii cu copii grup facebook

Comentează