fbpx
Top
  >  Călătorii în familie   >  Grupul familiilor călătoare
grupul familiilor calatoare - calatorii cu copii facebook
Călătoriile cu copiii sunt… diferite. Diferite față de cele în cuplu, diferite de la o vârstă la alta a celor mici.
Fiecare vine cu întrebări nenumărate: Ce destinație alegem pentru călătoriile cu copiii? La ce vârstă de pot bucura cel mai mult de un anumit loc? Cum alegem cazarea potrivită pentru familia noastră? Cum organizăm vacanțele în familie pentru experiențe frumoase și în bugetul avut? 

Împreună cu alte familii cu dor de ducă și multe experiențe prin lumea mare, am creat Grupul Familiilor Călătoare. Sunt 100 de țări în care cel puțin una dintre noi a ajuns, ceea ce ne face să credem că putem oferi informații și sfaturi utile altor părinți ce își doresc să exploreze lumea împreună cu cei mai tineri membri ai familiilor lor.

grupul familiilor calatoare

De ce să vii în Grupul Familiilor Călătoare?

1. Pentru că poți în același timp să te inspiri din experiențele altora dar și să găsești răspunsuri întrebărilor tale, informații utile în a lua decizii cât mai informate. Multe grupuri pe aceeași temă au devenit doar niște colecții de linkuri. Dorim să ne concentrăm pe a crea o comunitate utilă membrilor ei. Căutăm un echilibru, având zile dedicate pentru oferte și articole, astfel încât să oferim varietate a conținutului și să lăsăm spațiu pentru discuții.

2. Suntem șapte moderatoare implicate și… diferite. Avem stiluri diferite, facem alegeri diferite. Asta de ajută să oferim perspective diferite asupra anumitor destinații, atracții, cazări.

calatorii cu copii grup facebook
calatorii cu copii grup facebook

Te așteptăm!

post a comment